Meld je aan

Je kunt je aanmelden via het contactformulier, telefonisch of via de mail. Aan de hand van jouw hulpvraag, bekijken we samen of wij iets voor jou kunnen betekenen. Wanneer dit het geval blijkt, dan plannen we een afspraak voor een nadere kennismaking.

Lees meer

Intakegesprek

Indien jij voor hulp/ begeleiding via Minneboo Coaching kiest, gaan wij samen het intakegesprek in. In dit gesprek worden de wensen, mogelijkheden en verantwoordelijkheden besproken.

 

Als wij besluiten met elkaar verder te gaan, wordt er een zorgleveringsovereenkomst getekend en aansluitend een begeleidingsplan en doelen- actieplan opgesteld, met daarin de hulpvragen, doelen en hoe hieraan gewerkt gaat worden.

 

De frequentie, aantal uren en inhoud van de contactmomenten hangt af van de hulpvraag, jouw agenda en de toegekende indicatie. 

 

Financieringsvormen:

Wij leveren individuele begeleiding en coaching op basis van Zorg in Natura (ZIN), vanuit de WMO en de WLZ.

 

Wanneer je kiest voor individuele begeleiding en coaching via Minneboo Coaching & Welzijn kun je hiervoor een aanvraag indienen bij jouw gemeente. 

 

Wij zijn werkzaam in de provincie Zeeland: in de regio Midden-Zeeland (Walcheren, Noord- en Zuid- Beveland) en op Schouwen- Duiveland.

Neem contact op