Individuele begeleiding en coaching op maat

Onze persoonlijke begeleiding en coaching zijn ontworpen om jou te ondersteunen in het zelfstandig leven en volwaardig deelnemen aan de samenleving. We focussen op jouw kracht en potentieel, met als doel jouw zelfontplooiing te maximaliseren en jou de regie over je eigen leven te laten nemen.

Lees meer

Naar een positieve toekomst

We kijken vooruit en richten ons op jouw toekomst. Door jouw ontwikkeling te stimuleren en te begeleiden bij het realiseren van jouw doelen, leggen we de nadruk op wat mogelijk is en jouw sterke punten, in plaats van op de belemmeringen. Ons uitgangspunt is dat positiviteit leidt tot significante verbeteringen in het leven, en samen streven we ernaar om het beste in jou naar boven te halen. Dit alles met het doel jouw levenskwaliteit te verhogen.

 

We begrijpen dat de uitdagingen thuis divers kunnen zijn, en daarom is onze begeleiding altijd persoonlijk en op maat gemaakt voor jouw situatie. Van het plannen van je dag tot het omgaan met de gevolgen van beperkingen, wij zijn er om je te ondersteunen. Onze begeleiding vindt voornamelijk plaats in jouw eigen vertrouwde omgeving, waardoor we effectief kunnen inspelen op jouw behoeften.

 

Maar als je de ondersteuning liever op een andere, meer neutrale ontmoetingsplek ontvangt, behoort dit uiteraard ook tot de mogelijkheden. Een andere mogelijkheid is om al wandelend, in de buitenlucht tot een gesprek te komen.

Onze ondersteuningsdiensten

Wij bieden een breed scala aan ondersteuningsdiensten om jou te helpen bij verschillende aspecten van het dagelijks leven:

  • Plannen en structureren We helpen je met het organiseren van je dag of week, zodat je een evenwichtige routine kunt ontwikkelen die bij jou past.

  • Persoonlijke ontwikkeling Door actief te luisteren en samen keuzes te maken, ondersteunen we jou bij het nemen van beslissingen die jouw persoonlijke groei bevorderen.

  • Dagelijkse uitdagingen We staan naast je bij het aanpakken en overwinnen van dagelijkse problemen, van huishoudelijke taken tot het beheren van financiën en administratie.

  • Sociale vaardigheden en netwerken Ons doel is om je te helpen bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het opbouwen van een ondersteunend netwerk.

  • Professionele en educatieve Ondersteuning We bieden begeleiding om ervoor te zorgen dat je succesvol blijft op werk of school, inclusief hulp bij het vinden van een passende vrijetijdsbesteding.

Onze toewijding gaat verder dan het bieden van ondersteuning; we zijn jouw partners in persoonlijke groei. Met onze hulp kun je jouw volledige potentieel ontdekken en een zelfstandig, vervuld leven leiden. Ontdek hoe we samen jouw levenskwaliteit kunnen verbeteren.

Neem contact op