Over ons

Wij zijn een team van gepassioneerde professionals die zich inzetten voor het bieden van hoogwaardige begeleiding en coaching. Met jarenlange ervaring in onze respectievelijke velden, hebben we een gemeenschappelijk doel: het ondersteunen van individuen en organisaties in hun streven naar groei, ontwikkeling en het bereiken van hun volledige potentieel. Daarbij werken wij als team samen en vullen wij elkaar aan. Daarbij is er sprake van continuïteit en nemen wij, waar mogelijk en gewenst, voor elkaar waar i.g.v. ziekte en vakanties.

Lees meer

Eigenaar

Martje Minneboo-Volkers

  • Mijn naam is Martje. Geboren op 2 november, 1978 en samen met mijn man, twee kinderen en hond woonachtig in Goes. Na het afronden van mijn post HBO opleiding Jobcoach- Trajectbegeleider in maart 2016, heb ik mijn eigen bedrijf 'Minneboo Coaching & Welzijn' opgericht en sindsdien ben ik vanuit deze onderneming werkzaam als individueel, ambulant begeleider. In 2003 ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werker aan de Hogeschool Rotterdam. Sindsdien heb ik o.a. ruime ervaring opgedaan in de gehandicaptenzorg, met het coördinerend begeleiden van mensen met een licht verstandelijke beperking, al dan niet in combinatie met autisme spectrum stoornis, AD(H)D of NAH. En met psychische en psychiatrische aandoeningen. Mijn aanbod bestond uit ambulante ondersteuning, psychosociale hulpverlening, coaching op het gebied van zelfstandig wonen, werk en dagbesteding, hulp bij administratie en opbouwen/ onderhouden van een sociaal netwerk.

  • Daarvoor ben ik werkzaam geweest als groepsleider voor jongeren met leer- en opvoedingsproblematiek en als jobcoach. Naast mijn opleidingen, heb ik verschillende certificaten behaald voor o.a. de volgende cursussen: Communicatieve vaardigheden, Begeleid Ontdekkend Leren/ Eigen Initiatief Model, Autisme, Competent methodisch opleiden in de beroepspraktijk, Intervisie, etc. Mijn kracht ligt in 'naast de mens staan' en aan te sluiten bij zijn/ haar behoeften. Ik geloof in perspectief voor mensen en dat mensen kunnen veranderen. Tevens vind ik het belangrijk om te kijken naar vooral mogelijkheden en kwaliteiten van de persoon, daarbij rekening houdend met de beperking(en) en zo de persoon te stimuleren bij zijn groei en ontwikkeling.

Michella van Hootegem

  • Mijn naam is Michella. Ik ben geboren op 06 juni, 1985 en woonachtig in Middelburg. Met enkele jaren ervaring in de zorg en welzijnssector heb ik ruime kennis in het begeleiden en coachen van verschillende doelgroepen. Ik ben werkzaam geweest in de ouderen en gehandicaptenzorg en heb veel kennis en ervaring in de verslavingszorg/ GGZ en interculturele ambulante begeleiding.

  • In mijn werk als individueel, ambulant begeleider vind ik het belangrijk samen te werken aan het versterken van de eigen regie. Daarbij samen te aan persoonlijke doelen, die passen binnen de mogelijkheden. Ik vind het fijn en bijzonder om een bijdrage te kunnen leveren en te ondersteunen bij de zelfredzaamheid van cliënten. Maatwerk is wat mijn werk speciaal maakt. Waar personen vast kunnen lopen op verschillende gebieden, , vind ik het een uitdaging om hen, waar mogelijk (weer) in beweging te krijgen. Geen dag is hetzelfde!

Claudia van den Berge

  • Mijn naam is Claudia van den Berge Ik ben geboren op 24 november, 1983 in Kapelle en woon daar, tezamen met mijn partner, nog altijd met veel plezier. Ik heb 13 jaar in de kinderopvang en buitenschoolse opvang gewerkt. En ik ben 5 jaar onderwijsassistente geweest, op verschillende groepen in het basisonderwijs. Gedurende mijn leven heb ik veel mee gemaakt, waardoor ik ervaringsdeskundige ben geworden op het gebied van trauma en burn-out. Hieruit voortvloeiend ben ik in 2018 mijn coachpraktijk gestart.

  • Tevens maak ik rouwbloemwerk en geef ik verschillende creatieve (thema) workshops. Mijn kracht ligt in het open zijn, goed kunnen luisteren, creatief zijn, ondersteuning/ sturing bieden op persoonlijk vlak.  In mijn vrije tijd ben ik altijd met mijn dieren bezig. Ik heb honden, een paard, kippen en konijnen. En ik ben hobbyfokster van het Franse hangoor konijn. Daarnaast zijn mijn hobby’s biljarten en vakliteratuur lezen.

Jente

  • Mijn naam is Jente. Ik ben geboren op 21 mei, 1996 en woon samen met mijn man, dochter en twee katers met veel plezier in Zierikzee. In mijn vrije tijd luister ik vaak naar een podcast over politiek, psychologie of maatschappij, ga ik wandelen of doe ik pilates. Echtheid, openheid en humor vind ik belangrijke waarden voor mijzelf en een ander. De afgelopen jaren heb ik in Rotterdam met dak en thuisloze mannen gewerkt. Zowel op de groep als individueel. Dit heb ik met veel plezier gedaan en ik heb hier ook veel ervaring opgedaan.

  • Na de geboorte van mijn dochter ben ik op zoek gegaan naar een baan dichter bij huis en zo bij Minneboo coaching aan de slag gegaan. Wat heb je aan mij als begeleider? Een betrouwbare, informele maar directe no-nonsense begeleidster. Mijn werkervaring in Rotterdam, levenservaring en liefde en vertrouwen in de mens(heid) zet ik graag in om jou (of je familielid/kennis/vriend(in) te ondersteunen, waar nodig en gewenst.